Binnenbuitenleven.nl

Keurmerk webwinkel
Winkelwagen 0
€ 0,00

Love Fairtrade Koffie

Love Fairtrade Koffie

Heerlijke love fair trade koffie 100% Organic en fluweelzachte smaak voor de echte koffie liefhebbers. Onze Love koffie is een fair trade kwaliteitsproduct, handgeplukte koffiebonen zonder toevoegingen en verpakt in een duurzame verpakking. Love koffie is er in verschillende melanges zoals LOVE ORGANIC BEANS, love organic filter koffie en de natuurlijke bijproducten zoals love suikersticks en koffiebekers. Alle producten van Love zijn Skal gecertificeerd.

De zoektocht naar duurzaam geteelde ‘eerlijke’ koffie leidt ons naar Latijns Amerika en Indonesie.
Daar beheren boeren families van Maya indianen, in coöperaties, kleine plantages met bezieling en spiritualiteit. Respect voor de aarde en werken aan evenwicht tussen alles wat er is, staat bovenaan in de rijke Maya cultuur. Fairtrade helpt koffieboeren een betere plek te krijgen in de handelsketen, hierdoor kunnen ze leven van hun werk en investeren in een duurzame toekomst.
Daarom vindt u in onze ‘LOVE’ koffie geen bestrijdingsmideelen maar uitsluitend 100% biologische teelt volgens traditionele methodes. De koffiestruiken groeien tussen schaduwrijke bomen die tegelijk helpen het kwetsbare ecosysteem te beschermen.
De ingrediënten zijn voor de beste organische koffie. Onze koffiebranders branden er de mooiste koffiemelanges mee, het resultaat is een fluweelzachte koffie: LOVE!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina