Welkom bij Binnenbuitenleven.nl

Opzet Framezwembaden zoeken?

In ons assortiment hebben we de opzet frame zwembaden van Bestway. Mooie en duurzame zwembaden met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het zwembad is eenvoudig op te zetten door het zeil strak te trekken, de buizen aan elkaar te bevestigen en de staanders door de liner te plaatsen. Zorg altijd voor een schone, niet aflopende ondergrond. Super makkelijk en supersnel. In 20 minuten is het frame zwembad klaar om te worden gevuld. Met duidelijke handleiding. Eenvoudig te demonteren en in handzaam formaat te bewaren gedurende de winter. Dit opzet zwembad is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De Bestway Opzetzwembaden zijn er in diverse vormen en afmetingen, in de lijn Bestway steel pro frame zijn er verschillende rechthoekige zwembaden beschikbaar en in de lijn steel pro frame max diverse ronde opzet zwembaden. De sterkste zwembaden van Bestway is de lijn Power Steel Frame Zwembaden, deze ronde, rechthoekige of ovale baden zijn sterk en voorzien van een roestwerende metalen frame. De ovale buizen zijn voorzien van het gepatenteerde seal en lock systeem

Alle bestway zwembaden zijn voorzien van corrosiebestendig en roestwerend metalen frame met een sterke liner gemaakt van TriTech materiaal 2 lagen gelamineerd PVC met een extra laag polyester.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina