Welkom bij Binnenbuitenleven.nl

Opzet Frame Zwembaden

In ons assortiment hebben we de opzet frame zwembaden van Intex en Bestway. Mooie en duurzame zwembaden met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het zwembad is eenvoudig op te zetten door het zeil strak te trekken, de buizen aan elkaar te bevestigen en de staanders door de liner te plaatsen. Zorg altijd voor een schone, niet aflopende ondergrond. Super makkelijk en supersnel. In 20 minuten is het frame zwembad klaar om te worden gevuld. Met duidelijke handleiding. Eenvoudig te demonteren en in handzaam formaat te bewaren gedurende de winter. De Bestway en Intex opzet zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De Bestway en Intex Opzetzwembaden zijn er in diverse vormen en afmetingen, in de lijn Bestway steel pro frame zijn er verschillende rechthoekige zwembaden beschikbaar en in de lijn steel pro frame max diverse ronde opzet zwembaden. De sterkste zwembaden van Bestway is de lijn Power Steel Frame Zwembaden, deze ronde, rechthoekige of ovale baden zijn sterk en voorzien van een roestwerende metalen frame. De ovale buizen zijn voorzien van het gepatenteerde seal en lock systeem

Alle bestway en Intex zwembaden zijn voorzien van corrosiebestendig en roestwerend metalen frame met een sterke liner gemaakt van TriTech materiaal 2 lagen gelamineerd PVC met een extra laag polyester.

Artikelen 1 tot 48 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2