Welkom bij Binnenbuitenleven.nl

Zwembad Afdekzeil Of Solar Zomerkleed Bestway

Een afdekzeil is nodig om de kwaliteit van het badwater te beschermen. Wanneer u s`avonds na het zwemmen een afdekzeil over het zwembad legt, wordt voorkomen dat er insecten, bladeren en andere soorten vuil in het badwater terechtkomen. Verder kan met een stevig vastgesnoerd afdekzeil de kans worden verkleind dat uw kind zomaar zonder toezicht in het water belandt. De meeste afdekzeilen uit ons assortiment zijn behandeld tegen schimmel en bestand tegen UV-straling en worden geleverd met trekkoorden om het zeil vast te zetten.

 Een Zomer afdekkleed kleed of Solar Cover noppenfolie kleed zorgt ervoor dat de temperatuur van het water langer behouden blijft. Zo kunt u in de zomermaanden al bij het ochtendgloren even een baantje trekken in warm water! 

We hebben een uitgebreid assortiment universele zwembad afdekkingen. Een groot assortiment goedkope zwembad afdekzeilen, afdekhoezen, covers, zomerkleden ter bescherming van uw zwembadplezier. Deze universele afdekzeilen zijn te gebruiken voor Jilong, Intex en Bestway zwembaden in vele maten rond en rechthoekig.

Staat hier uw gezochte afdekzeil of solarzeil niet bij of twijfelt u of deze geschikt zijn voor uw merk zwembad informeer dan bij ons naar de door u gezochte covers en zwembad afdekzeilen voor uw type zwembad, maat en merk.

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina