Binnenbuitenleven.nl

Keurmerk webwinkel
Winkelwagen 0
€ 0,00

Betaalmogelijkheden

Binnenbuitenleven.nl Betaalmogelijkheden en Beveiligingen:

Beveiligd betalen met SSL certificaat via https verbinding.

Bescherming van uw online gegevens zijn voor ons en u erg belangrijk. Om deze reden maken wij gebruik van SSL-certificaten en een beveiligde https verbinding voor onze online webshop. De verbinding tussen de gebruiker en de webserver, mailserver, of FTP-server is maximaal beveiligd. Uw online gegevens kunnen hierdoor veilig worden uitgewisseld, zonder dat u het risico loopt dat deze in handen vallen van derden. Door het gebruik van deze SSL-certificaten en onze volledige https website kan u er zeker van zijn dat alle gegevens versleuteld worden.

U kunt op onze Binnenbuitenleven website op verschillende manieren veilig betalen:

Voor bestellingen op onze online zwembaden webshop en toebehoren worden uw betalingen via DigiWallet van Target media afgehandeld.

TargetMedia is al sinds 1995 actief op de markt van online betaaldiensten, onder de naam DigiWallet. Zij fungeert als een intermediair tussen banken en webwinkeliers, een zogenaamde Payment Service Provider. De Nederlandsche Bank heeft TargetMedia vergunning verleend om op te treden als betaalinstelling en is gecertificeerd als Collecting Payment Service Provider door Currence. Dat houdt in dat zij aan strenge eisen dient te voldoen als het gaat om de veiligheid van de betalingen voor zowel u als ons.

Verzendkosten:

Voor Nederland en Belgie: € 5,95 voor bestellingen tot € 50,-.
Bestellingen boven de €50,- verzenden we graag gratis.

iDEAL

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en makkelijk uw artikelen kopen en deze afrekenen met iDeal. U rekent af in uw vertrouwde beveiligde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.

Afterpay

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. U voert het banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar. Let er alstublieft op dat u ervoor kiest dat de kosten in het buitenland voor u zijn.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is eenvoudig en veilig als betaalwijze in het buitenland. Bedragen zijn niet storneerbaar. Let er alstublieft op dat u ervoor kiest dat de kosten in het buitenland voor u zijn.Betalen gaat eenvoudig via internetbankieren. SOFORT Banking is beschikbaar in de volgende landen: Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland.

PayPal

U kunt uw artikelen makkelijk afrekenen met PayPal. Het enige wat u moet onthouden is uw e-mailadres en wachtwoord.

Contant 

U kunt uw aankoop ook contant afrekenen bij het afhalen van uw zwembad en andere artikelen. Hiervoor geeft u bij uw bestelling aan dat u het artikel komt afhalen op een nader af te spreken moment.

Bank overschrijving

Vooruit betalen met een bankoverschrijving is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

U ontvangt altijd een BTW Factuur bij uw bestelling, deze is ingesloten in uw bevestigingsemail en te downloaden in uw klanten account.

     

                            Zwembad artikelen met pay pal kopen mogelijk

Uw goedkope zwembadartikelen bij ons afhalen? Contant betalen is mogelijk.

Valid XHTML 1.0 Transitional