Binnenbuitenleven.nl

Keurmerk webwinkel
Winkelwagen 0
€ 0,00

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heb je nog 14 dagen om de bestelling retour te sturen. U kunt de geleverde zwembaden, spa, accessoires en ander bij ons gekochte producten in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. De eventuele verzendkosten die hiermee zijn gemoeid zijn dan voor uw rekening. 

Na retour ontvangst van uw artikel zullen we, na controle van de staat waarin het verkeerd, zo spoedig mogelijk het volledige door u betaalde bedrag terugstorten. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen gebeuren. Verzendkosten worden bij ons berekend bij aankoopbedragen onder € 100,-. Retourneert u een bestelling van boven de € 100,-? U heeft dan bij de oorspronkelijke aankoop geen verzendkosten betaald, deze zullen dan niet aan u terugbetaald worden.

Heeft u meerdere artikelen besteld en wilt u niet de hele bestelling retourneren? Dan krijgt u het aankoopbedrag van het retour gezonden artikel terug.

Als u een artikel retour wilt sturen dient u altijd het retourformulier te gebruiken. Retouren zonder formulier of een onvolledig ingevuld formulier zullen niet in behandeling worden genomen. Dit formulier kunt u mailen naar ons mailen e.v.t. begeleid met enkele foto's van het euvel.

Download hier het herroepings- retourformulier en mail dit eerst aan ons voordat u retour zend!